Vælg en side

Nej, det er ikke lovpligt at have cykelhjelm på når man cykler eller kører med elcykel. Men selvom det ikke er et lovkrav, så anbefaler Rådet for Sikkerhed stærkt at du bruger en cykelhjelm. Det kan være med til at beskytte dig mod alvorlige hoved- og hjerneskader, som du ellers kan risikere at få i forbindelse med et uventet cykelstyrt – uanset om du kører på korte eller lange ture.

Så husk at sikre dig med en cykelhjelm! Det kan være din bedste investering, som du vil takke dig selv for senere. Og er det ikke blot et lovkrav – det er også godt for din sikkerhed.

Køb en god cykelhjelm uden at gå på kompromis med sikkerhed og komfort. Sørg for at det er den rette størrelse, og at der er tilstrækkeligt ventilation til at holde dit hoved køligt. Det kan give dig en mere behagelig cykeltur, samtidig med at det er godt for din sikkerhed og beskyttelse.

Vær altid opmærksom på trafikken omkring dig – brug cykelhjelmen og kør forsigtigt, så du undgår ulykker. Så er der bedre mulighed for at holde sig på den sikre side.

Husk at bruge en god cykelhjelm – det kan gøre en verden til forskel! #

Hvis du planlægger at køre langt, så er det en god idé at tjekke dit udstyr og sikre dig, at cyklen har de rette dele og fungerer ordentligt. For eksempel skal du kontrollere, at dækkene er indstillet korrekt og har den rette lufttryk. Det kan være med til at reducere risikoen for ulykker, som kan ske på grund af punktering eller glatte veje.

Og husk, at cykelhjelmen ikke kun er god for dig selv – den kan også være med til at beskytte andre. Sørg for at lade dine børn have en god cykelhjelm på, når de tager ud og cykler. Det er en simpel investering, som kan være med til at forhindre alvorlig skade og endda dødsfald.

Husk på, at en god cykelhjelm er et must – det kan være forskellen mellem liv eller død! Så husk at sikre dig og alle, som cykler sammen med dig, på den rette måde – med en god cykelhjelm. Det er det bedste du kan gøre for din egen og andres sikkerhed!